Ne pare rau nu aveti acces la aceasta functie.
logo

Oferte

Oferta pachete nunta si cabina foto

Pachet nunta 1

- un fotograf si un videograf ;

– minim 800 de fotografii in format digital ;

– 3 ore de filmare (montaj final) ;

– trailer

Pachet nunta 2

–doi fotografi si un videograf ;

- minim 1000 de fotografii în format digital ;

- 3 ore filmare (montaj final) ;

- trailer

Pachet nunta 3

–un fotograf si doi videografi ;

- minim 800 de fotografii în format digital ;

- 3 ore filmare (montaj final) ;

- filmare cu drona ;

- trailer.

Pachet nunta 4

–doi fotografi si doi videografi ;

- minim 1000 de fotografii în format digital ;

- 3 ore filmare (montaj final) ;

- filmare cu drona ;

- trailer;

-sedinta foto si video in alta zi - bonus !

Cabina foto !

Oferim spre inchiriere Cabina foto in bacau si imprejurimi - un mod placut si interactiv de a oferi invitatiilor dumneavoastra o amintire hazlie de la evenimentul dumneavoastra.

Cabina foto este disponibila atat in Bacau cat si in orasele din apropiere. Accesoriile diverse si interfata intuitiva fac din cabina foto o oaza de distractie si voie buna.

Fie ca este nunta, botez sau eveniment corporate Cabina foto va aduce un plus de veselie si amintiri hazlii prin intermediul fotografiilor "la minunt" nelimitate.

Ne bucurăm că vă putem fi alături în una din cele mai frumoase zile din viața voastră, pentru a putea imortaliza amintirile voastre cele mai de preț. De la îmbrăcat și pînă la sfârșitul petrecerii, vom vi alături de voi și vom surprinde momentele importante într-un stil fotojurnalistic modern. Suntem atenți la detalii și discreți. Bineînțeles că ne îmbrăcăm adecvat pentru un astfel de eveniment. Pentru că amintirile voastre sunt foarte importante, avem întotdeauna aparatură de back-up la noi.După terminarea evenimentului, copiem materialele și facem back-up pe 3 dispozitive diferite, pentru ca acestea să fie în siguranță deplina. De asemenea, materialele finale, după ce vi le predăm, la pastrăm și noi timp de minim 5 ani pentru o siguranta cat mai mare.

?