Ne pare rau nu aveti acces la aceasta functie.
logo

Fotografie de botez

Fotograf botez Bacau

Fotografi pentru Botez in Bacau, echipa tanara si dinamica care va face din evenimentul dumneavoastra o amintire de neuitat.
Știm cu toții că oricare părinte este topit după copilul lui și e normal să fie așa.

Magia botezului.

Însă în ziua în care cel mic este creștinat se întâmplă ceva cu totul special. Momentele tandre se amplifică și au o naturalețe și o frumusețe aparte. Totul se transformă parcă într-o lume de basm, iar în această lume de basm este o adevărată plăcere să fii fotograf de botez.

Pe langa fotografia de botez in Bacau, va stam la dispozitie in orice alta locatie din tara cat si de peste hotare. Bineinteles ca facem si o sedinta foto celui increstinat, ceea ce se intampla de regula inaintea baitei din ziua a doua.

Cabina noastra foto este accesorizata cu cel mai funny propsuri si va sta la dispozitie pentru a adauga un moment vesel si distractiv petrecerii celui mic.


Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.

Fotograf botez Bacau, Fotograf botez Onesti, Fotograf botez Roman, Fotograf botez Vaslui, Fotograf botez Neamt, Fotograf botez Focsani, Fotograf botez Suceava, Fotograf botez Iasi, Fotograf botez Bucuresti.

?