Ne pare rau nu aveti acces la aceasta functie.
logo

Fotografie de studio – Maternitate

Va propunem o sedinta foto speciala cu idei creative.

Sedinta foto cu burtica in natura
In prezent, majoritatea sedintelor foto pentru doamnele insarcinate se fac în studiouri. Motivul este simplu – mai departe de ochii lumii, in special daca gravida doreste sa pozeze aproape dezbracata. Intr-adevar, aceste sedinte foto sunt foarte comode. Insa in aer liber, la natura, fotografiile sunt mult mai expresive. Aici, viitoarea mamica isi arata frumusetea naturala din plin, demonstrand totodata, ca este gata sa dea viata unei alte fiinte.

Sedinta foto cu burtica acasa
Fotografiile realizate in conditii casnice la fel sunt foarte reusite. O sedinta foto facuta acasa, scoate in evidenta o mama iubitoare, care isi asteapta bebelusul.

Sedinta foto cu burtica in studio.

Indiferent de faptul, unde veti realiza sedinta foto – acasa sau afara, aveti nevoie de un anturaj interesant. Iar daca doriti ceva special, puteti pune accentul pe mici detalii, cum ar fi povestea de nastere a copilului dvs. Asteptarea copilului trebuie imortalizata in asa fel, incat aparitia bebelusului pe lume sa vorbeasca de la sine.

Este foarte placut, atunci cand fotografiile scot în evidenta tandretea dintre viitorii parinti. Din imagini se vede, ca bebelusul va avea parte de dragoste si grija din partea lui mami si tati.

Va invit sa vedeti cateva fotografii din portofoliul nostru.

Fotograf Bacau, fotograf Onesti, fotograf Vaslui, fotograf roman, fotograf Iasi, fotograf Suceava, fotograf Focsani, fotograf Adjud.

Fotograf maternitate Bacau, Fotograf maternitate Vaslui, Fotograf maternitate Neamt.

?