Ne pare rau nu aveti acces la aceasta functie.
logo

Film de botez

Filmare botez Bacau si imprejurimi

Filmare botez Bacau . Filmarea botezului reprezinta pentru familie dar mai ales pentru cel increstinat o amintire pretioasa de neuitat. Vom fi impreuna sa surprindem cele mai frumoase momente intr-un mod cinematic si discret de la increstinarea celui mic pana la baita din ziua a doua.

Bineanteles ca vom face si o mini sedinta video cu cel mic. Pe langa filmarea propriu-zisa realizam si un Trailer de botez cu cele mai importante momente. Au trecut multi ani in care am avut placerea sa cunoastem multe povesti fericite.

Pe langa servicii de fotografie si videografie va punem la dispozitie si o cabina foto cu accesorii ca va va insufleti si anima intreaga petrecere aducand totodata mai multe amintiri frumoase si hazlii. Ne bucuram de increderea acordata de clientii nostriii si suntem entuziasti ca am fost alesi sa spunem povestea nuntii lor in felul nostru. Ne-ar face placere sa aplicam tot ce stim si sa surprindem cele mai frumoase si importante momente in stilul care ne defineste: unicat, diferit, plin de viata si mai ales neasteptat.

?