Ne pare rau nu aveti acces la aceasta functie.
logo

Despre noi

Echipa noastra

Fotograf - Videograf nunta Bacau

Suntem o echipa de fotografi si videografi profesionisti din Bacau.

Imortalizarea evenimentelor in fotografii profesionale si filmari la cel mai inalt nivel de calitate.

Suntem o echipa tanara cu peste 15 ani de experienta, iar portofoliul nostru de lucrari vorbeste de la sine. Ziua nuntii dumneavoastra va fi una plina de emotii si bucurii. Noi vom face totul pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura din plin de ea.

Scopul nostru

Scopul nostru este de a surprinde fiecare moment, emotie si detaliu pentru ca apoi, dupa trecerea timpului, sa puteti retrai, cu cel putin aceeasi intensitate, acel eveniment.Vom fi alaturi de dumneavoastra cu servicii de fotografie si videografie, incepand cu pregatirile, continuand cu ceremonia si pana la finalul petrecerii, pentru ca totul sa fie imortalizat in cel mai mic detaliu.

Serviciile noastre

Pe langa serviciile de fotografie si videografie va oferim albume foto de nunta si botez dar si o cabina foto in Bacau cat si in alte orase.Ne place sa credem ca fotografia face cat o mie de cuvinte si de la momentul capturarii acestia si pana la forma finala folosim apatatura de ultima generatie si fosturi de editare pentru a reda cat mai fidel si spectaculos cele mai de pret amintiri. Fiecare eveniment spune o poveste, iar noi ne dorim sa fim acolo sa surprindem acea poveste.  

Echipa CYBERMEDIA BACAU

Adi

Fotograf, videograf, editor.

Adi

Alina

Fotograf, videograf.

Alina

Razvan

Fotograf, videograf, editor.

Razvan

Silviu

VIdeograf

Silviu

Gabi

VIdeograf

Gabi

?